Verkkosivuston käyttöehdot

Ryhtymällä sivuston fipanel.datadiggers-mr.com käyttäjäksi hyväksyt alla esitetyt käyttöä koskevat ehdot:

Tekijänoikeudet Kaiken tällä sivustolla olevan sisällön (mukaan lukien sivuston ulkonäkö, tekstisisällöt, lähdekoodi, sivustolla näkyvät tunnukset, logot, tuotemerkit ja symbolit sekä näiden asettelu) omistaa yksinoikeudella Data Diggers Market Research S.R.L.

Mitään tällä sivustolla olevaa sisältöä ei ole sallittua ladata, siirtää, jakaa tai millään muulla tavoin toimittaa minkään kolmannen tahon haltuun tai millekään muulle verkkosivustolle, verkkopalveluun tai verkossa olevalle keskustelupalstalle ilman yritykseltä Data Diggers Market Research S.R.L. saatua etukäteistä kirjallista lupaa.

Yleisluonteinen huomautus Kaikki tällä sivustolla annettava tieto on yleisluonteista tietoa, eikä sitä tule käyttää liiketoiminnan suunnitteluun tai minkään liiketoimintaa koskevien päätösten perusteena. Data Diggers Market Research S.R.L. ei millään tavoin takaa tällä sivustolla annettavien tietojen tai sen kautta käytettävien palveluiden sisältöä tai paikkansapitävyyttä.

Emme ole millään tavoin vastuussa mistään sivuston käytöstä aiheutuvista tietoturva- tai muista uhkista, sivuston fipanel.datadiggers-mr.com saavutettavuudesta tai mistään järjestelmissä ilmenevistä toimintahäiriöistä. Data Diggers Market Research S.R.L. ei ole millään tavoin vastuussa mistään tämän sivuston tai tällä sivustolla esitettävän tiedon käytöstä aiheutuneista menetyksistä, vahingoista tai kustannuksista.

Muut ehdot Varaamme oikeuden muuttaa tämän sivuston sisältöä ja käyttöehtoja milloin tahansa ilman etukäteisilmoitusta.

Sorry, you can't to browse this website.

Because you are using an outdated version of MS Internet Explorer. For a better experience using websites, please upgrade to a modern web browser.

Mozilla Firefox Microsoft Internet Explorer Apple Safari Google Chrome